Wout Sorgdrager Communicatie


Over Wout Sorgdrager

Ik woon en werk in Groningen.

Sinds 2001 ben ik zelfstandig ondernemer. Ik werkte voor bijvoorbeeld Woonborg, Beatrixoord, de Noordelijke Kunsthof, het UMCG, het Wenckebach Instituut, de Onderwijs- en Opleidingsregio Noord- en Oost-Nederland, de Stichting Opleiding Ziekenhuisgeneeskunde, het Zernikecollege, Geon, FBA adviesgroep, de Stadsschouwburg/Oosterpoort, het Taalcentrum VU, de Hanzehogeschool Groningen, ICM, de gemeentes Groningen (de Werkmaatschappij Openbaar Onderwijs), Assen, Loppersum en Eemsmond, voor de provincie Groningen, voor ACADE, voor de Landelijke Vereniging Eerstelijns gezondheidszorginstellingen, voor LEREN.NL, Noorderlink, het Talencentrum van de Rijksuniversiteit Groningen, Visio, uitgeverij Weka en een aantal zelfstandige ondernemers.

Van 1997 tot 2008 werkte ik (parttime) voor het Universitair Medisch Centrum Groningen. Eerst als organisatie-adviseur, later als hoofd van het stafbureau van de Facilitaire Dienst en ten slotte als communicatie-adviseur voor P&O en het Wenckebach Instituut.

In de periode 1988 tot 1997 werkte ik bij de Hanzehogeschool. Ik coördineerde er de Contractactiviteiten voor de gezondheidszorgopleidingen. Later was ik docent bij de opleiding Personeel en Arbeid. Van 1984 tot 1986 werkte ik als docent Nederlands bij twee middelbare scholen in de stad Groningen.

Ik studeerde Nederlands aan de Rijksuniversiteit Utrecht. 

Download CV Wout Sorgdrager

Lees het colofon en de algemene voorwaarden.


Wout Sorgdrager Communicatie Martinikerkhof 24 9712 JH Groningen M 06 233 96 475

Lid van TEKSTNET, branchevereniging van tekstschrijvers